Numărătoarea inversă a început: OpenSUSE 12.1 Beta

Numărătoarea inversă până la lansarea distribuției OpenSUSE 12.1Prima versiune beta a distribuției GNU/Linux OpenSUSE 12.1 a sosit! Membrii comunității OpenSUSE România vă invită să contribuiți la îmbunătățirea versiunii 12.1, care va fi lansată oficial în luna noiembrie, descărcând imaginea ISO a versiunii beta și instalându-o într-o mașină virtuală de Virtual Box. Pentru a indica corect defectele versiunii 12.1, a fost pusă la dispoziție o pagină dedicată în portalul openSUSE unde poate fi consultată lista defectelor cunoscute, împreună cu pașii de urmat pentru raportarea defectelor nou-descoperite.

Printre „bunătățile” de programe incluse în această versiune beta, se regăsesc: Firefox 7, SeaMonkey 2.4.1, LibreOffice 3.4.2, Gnome 3.2, KDE 4.7.1 și Linux 3.1.rc7. Vă așteaptă multe alte noi versiuni de programe pe care cu siguranță le veți descoperi și voi testând sistemul. Comunitatea OpenSUSE din România vă urează spor la depistarea defectelor și utilizare plăcută!

Notă: Acest articol liber a fost preluat de pe situl comunității OpenSUSE din România și adaptat de echipa revistei Fii liber.

Comentarii

Vă aștepăm la petrecerea de lansare a openSUSE 12.1 Detalii aici: http://www.suseromania.ro/?p=1827