Concursul „De Dragobete, arată-ți dragostea față de Firefox”

În perioada 13 – 23 februarie 2013, comunitatea Mozilla România organizează concursul „De Dragobete, arată-ți dragostea față de Firefox” sponsorizat de Mozilla. Acesta este dedicat utilizatorilor navigatorului Firefox care vor să își exprime sentimentele față de aceasta, chiar înainte de sărbătoarea românească a iubirii.

Utilizatorii care doresc să participe la concurs sunt invitați să-și trimită ideile cu tema propusă de organizatori folosind adresa iubesc@mozilla.ro. Se vor acorda premii pentru creațiile clasate pe primele două locuri în urma deciziei juriului. Premiile vor consta în obiecte promoționale de la Mozilla, iar în plus pentru locul 1 un obiect surpriză din aceeași categorie. Pentru mai multe detalii cu privire la acest concurs, accesați situl iubesc.mozilla.ro.

Despre Comunitatea Mozilla România

Comunitatea Mozilla România a luat ființă în anul 2008 și tot în acel an a apărut și situl oficial al comunității, mozilla.ro. După modelul Fundației Mozilla, și comunitatea românească a avut în vedere promovarea tehnologiilor libere de la Mozilla pe plan local, colaborarea cu alte organizații românești care promovează programele libere, organizarea de evenimente tematice din proiectul Mozilla, axate pe navigatorul Firefox.

Meniu: